In prag de Florii, telespectatorii Pro Tv au avut onoarea sa treaca pragul Palatului Elisabeta si sa „guste”, in cadrul emisiunii Ce se intampla, doctore?, cateva dintre preparatele propuse de Alteta sa Regala, Principesa Margareta a Romaniei.
Cei care cred ca intr-o familie regala „sofisticat” este cuvantul care caracterizeaza meniul au ocazia sa se convinga ca retetele simple si ingredientele de cea mai buna calitate constituie, de fapt, regulile de la care Principesa nu se abate niciodata, atat in ceea ce priveste mesele de zi cu zi, cat si dineurile oficiale.
Doamnele care nu s-au decis inca ce meniu sa le serveasca de Paste celor dragi se pot inspira din colectia de retete ale Principesei Margareta. Unele meniuri adunate in cartea sa de bucate au valoare sentimentala, datand din vremea copilariei, iar altele sunt primite de la membrii altor case regale, precum Principele Charles, Regina Sofia a Spaniei sau regele Simeon al II-lea al Bulgariei.