Alexandru Păun, primul concurent eliminat prin decizia fetelor: „Nu a reușit să se integreze”


	Alexandru Păun, primul concurent eliminat prin decizia fetelor: „Nu a reușit să se integreze”
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Octombrie 2021

După câteva săptămâni petrecute în casa Femeia alege, a venit momentul ca publicul să aibă un important cuvânt de spus în evoluția show-ului. De sâmbătă până marți, toți cei de acasă au putut să voteze eroina favorită și să-i ofere puterea de a trimite un bărbat acasă. În plus, cea care ocupa locul doi avea dreptul de a salva un bărbat de la o posibilă eliminare.  

Aseară, Majda i-a reunit pe cei 9 concurenți în casă pentru a îi anunța rezultatele votului. Prima veste a fost că pe locul 2 se află Carmen. Astfel, aceasta a putut să salveze un concurent. Fără să stea pe gânduri, concurenta a luat rapid o decizie: „Îl voi salva pe Călin. Dincolo de faptul că are multe calități, l-am simțit că face tot ce îi stă în putință ca noi să primim tot ceea ce ne dorim”. 

Așa cum chiar și fetele se așteptau, pe primul loc s-a aflat Oana Zidaru! Iar decizia acesteia a venit la fel de prompt: „Îl elimin pe Alex. Consider că este singurul care nu a reușit să se integreze”. 

Astfel, Alexandru Păun, cel mai tânăr concurent din competiție a devenit al doilea bărbat care va pleca acasă, dar primul eliminat prin vot. „Mă așteptam la această decizie. Mă bucur de experiență. De la fiecare dintre voi am avut ceva de învățat”, a declarat el. 

Noi răsturnări de situație, noi momente interesante și... căutarea dragostei continuă. Totul la Femeia alege, zi de zi, pe PRO 2, de la orele 19:00 și 22:30

Modifică setările cookies