Nici nu zici ca ea e Alexandra Stan. Cum a aparut cantareata in ultima zi din 2013


	Nici nu zici ca ea e Alexandra Stan. Cum a aparut cantareata in ultima zi din 2013
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, transformari, vedete,
Data: 02 Ianuarie 2014

De cand se afla in America, Alexandra Stan comunica doar prin intermediul retelelor de socializare cu admiratorii ei. Astfel, acestia au putut sa observe cat de transformata este artista.


 

Alexandra Stan si-a petrecut ultima perioada mai mult in studioul de inregistrari, in Los Angeles, unde lucreaza la un nou album.

Dupa scandalul de agresiune in care a fost implicata alaturi de fostul ei impresar, Marcel Prodan, se pare ca artista simte nevoia unor schimbari radicale in viata ei.

De la incidentul care a marcat-o atat fizic, cat si psihic, simte ca hartuirea la care a fost supusa nu se opreste aici. Pregateste, insa, o revenire de zile mari. Cantareata este hotarata sa lase trecutul in urma si sa se concentreze pe proiecte mai ambitioase decat pana acum.

"A fost o perioada in care am avut timp sa ma odihnesc si sa ma linistesc. Ce am facut pana acum tine de trecut, de acum imi doresc sa invat lucruri noi, sa cunosc oameni noi", declara ea increzatoare, intr-un interviu.

Iar transformarea nu se vede numai in atitudine. O fotografie recenta o arata pe Alexandra Stan complet schimbata si ca look. Cu suvite satene si breton, pana si celor mai infocati admiratori le-a fost greu sa o recunoasca.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies