Alexandra Stan a batut lumea in lung si-n lat. A calatorit in toata Europa si a ajuns cu muzica ei pana in Japonia, Mexic si Statele Unite. Ea a povestit pentru Foodstory.ro ce mancaruri a incercat si ce anume a impresionat-o cel mai mult.
Pentru Alexandra Stan, nicaieri nu e ca acasa, asa ca bucataria cu care a crescut ramane in topul preferintelor sale: "Mie imi place foarte mult bucataria romaneasca, este preferata mea. In afara de asta, bucataria mediteraneana mi-a placut cel mai mult. Toata tarile astea gatesc foarte usor, cu ulei de masline, lamaie, fructe de mare", a dezvaluit ea.
La inceputul carierei, cantareata experimenta foarte mult pe plan culinar, mai ales din curiozitate: "Pe vremea cand am inceput sa calatoresc, incercam toate mancarurile traditionale din fiecare tara in care mergeam, pana mi-am dat seama ca nu face bine la stomac".
A incercat chiar si mancaruri mai ciudate, de care nu foarte multi oameni s-ar atinge la noi, dar care in tarile respective aveau o semnificatie aparte: "Am incercat in Mexic oua de gandaci, care era mancarea regilor. Tot in Mexic aveau un fel de viermi uscati si sarati, pe care ii mancai cruzi", a marturisit ea.
Nu rata un nou sezon "MasterChef" - in fiecare marti, de la 20:30.