Alexandra Dinu, despre cel mai important barbat din viata ei. Cine este el si ce a declarat frumoasa blonda si despre fostul iubit


	Alexandra Dinu, despre cel mai important barbat din viata ei. Cine este el si ce a declarat frumoasa blonda si despre fostul iubit
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Alexandra Dinu, Andrea,
Data: 04 Aprilie 2013

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Alexandra Dinu locuieste in Roma, unde echipa "Happy Hour" i-a facut o vizita. Intrebata unde se simte mai bine, in Italia sau in Romania, Alexandra a declarat ca iubeste Romania si ca ii este dor de ea.

Intrebata ce zona a Italiei prefera, Alexandra a raspuns: "Mi-ar placea sa-mi construiesc o casa in Piazza di Spagna. Roma imi place mult mai mult, nu doar pentu clima, oamenii sunt mult mai prietenosi, in schimb la Milano imi place educatia oamenilor".

Alexandra a avut o relatie de 4 ani cu un italian pe nume Andrea, insa cei doi nu mai formeaza un cuplu. Cu toate acestea, Alexandra a ramas in relatii foarte bune cu fostul iubit: "El inca face parte din viata noastra. Nu s-a schimbat nimic, Mario are o relatie foarte buna cu el si eu la fel. Nu e nicio tragedie. El vine tot timpul la noi, ca si cum ar fi casa lui. E prima persoana pe care o sun si cu care ma consult."

Fosta sotie a lui Adrian Mutu sustine ca cel mai important in viata ei este acum Mario, baietelul ei si al internationalului roman.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies