Alexandra Craescu, Daniel (Max) Dragomir, Oana Radu si Anthony Icuagu au parasit competitia Vocea Romaniei!


	Alexandra Craescu, Daniel (Max) Dragomir, Oana Radu si Anthony Icuagu au parasit competitia Vocea Romaniei!
Data: 14 Decembrie 2011

Aceasta este saptamana decisiva pentru concurentii de la “Vocea Romaniei”! Vineri, de la 20:30, nu rata o alta editie incendiara a super show-ului difuzat de ProTV, iar apoi, pregateste-te pentru MAREA FINALA. Show-ul din 13 decembrie va fi disponibil in cursul zilei de miercuri INTEGRAL pe voyo.ro.

Echipa Loredanei: Dragos Chircu a primit cele mai multe voturi, Iulian Canaf a fost ales de antrenor, iar Alexandra Craescu a parasit competitia.

Echipa Moga: Cristian Sanda a primit cele mai multe voturi,  Liviu Teodorescu a fost ales de antrenor, iar Oana Radu a parasit competitia.

Echipa Smiley: Stefan Stan a primit cele mai multe voturi, Catalin Dobre a fost ales de antrenor, iar Anthony Icuagu a parasit competitia.

Echipa Brenciu: Iuliana Puschila a primit cele mai multe voturi, Irina Tanase a fost aleasa de antrenor, iar Daniel (Max) Dragomir a parasit competitia.

Vezi si: Lacrimile lui Brenciu ar topi orice ghetar! Omagiul adus Malinei Olinescu, cel mai emotionant moment de la VOCEA ROMANIEI

Facebook.com/VoceaRomaniei

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies