Alex Velea, dezamagit de atacurile repetate la adresa lui: "Am citit o gramada de comentarii urate". Ce decizie a luat artistul


	Alex Velea, dezamagit de atacurile repetate la adresa lui: "Am citit o gramada de comentarii urate". Ce decizie a luat artistul
Citeste mai mult despre: Alex Velea, Ana Velea, Antonia,
Data: 10 Iulie 2013

Zvonurile din presa cum ca Alex Velea ar avea o relatie cu Antonia si este pe cale sa divorteze de cea care i-a fost sotie timp de trei ani de zile i-au facut pe fanii artistului sa se intoarca impotriva sa.

Cantaretul a publicat recent cateva fotografii in care parea fericit, radea si se bucura de viata, insa reactia fanilor sai de pe Facebook nu a fost cea la care s-ar fi asteptat Alex. Comentariile negative legate de viata personala a artistului l-au facut pe acesta sa le transmita un mesaj.

"Am pus ieri o poza in care radeam in hohote :)) Am citit o gramada de comentarii urate, pe cele foarte urate le-am sters ca erau foarte urate. Pentru cei care nu pot fi stimulati prin fericire, mi-am pus fata trista", a scris Alex pe pagina sa de Facebook si a publicat o fotografie in care apare suparat.

Si de aceasta data reactiile au fost impartite. "Hei, capul sus ! Nu baga in seama toate comentariile. La urma urmei, toti vorbesc si isi dau cu parerea de cand e lumea .Nu merita sa pui la suflet nimic din ce spun altii! Tu fii in continuare cu zambetul pe buze", i-a transmis o admiratoare, in timp ce altii au preferat sa-l traga la raspundere pentru controversata relatie pe care ar avea-o cu Antonia: "Inainte erati vazuti bine si tu si Antonia.acum multa lume nu va mai suporta.urat urat din partea voastra. Pacat de Ana".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies