ALBUM FOTO cu vedete in ipostaze mai putin cunoscute

ALBUM FOTO cu vedete in ipostaze mai putin cunoscute
Citeste mai mult despre: Charlize Theron, album foto, vedete,
Data: 23 Iunie 2010
Vedetele nu prea au multe secrete fata de fanii lor, insa exista unele amanunte pe care ar prefera sa le tina doar pentru ele. Din aceasta categorie fac parte si unele fotografii ce le infatiseaza in copilarie sau in perioada adolescentei, in ipostaze mai putin glam decat cele cu care suntem cu totii obisnuiti sa le admiram.

Vezi AICI O SUPER GALERIE FOTO cu mai multe vedete feminine din lumea filmului, a modei sau a muzicii, fotografiate in anii de scoala sau in alte perioade in care erau mai putin cunoscute.

Unele aveau aceleasi trasaturi pe care le stim si noi azi si erau la fel de cochete. Altele, in schimb, erau de-a dreptul ciudatele sau aveau accesorii la care nu ne-am fi asteptat. Ai fi crezut, de pilda, ca Charlize Theron a purtat ochelari, ca Jennifer Aniston era mai plinuta sau ca zapacita de Katy Perry a fost candva blonda?

Ok, poate pe Rihanna te-ai fi asteptat sa o vezi cu codite afro, insa pe Megan Fox nu ti-ai fi imaginat-o cu dinti lipsa si nici pe Catheirne Zeta Jones cu doua codite cu fundite!


 

Modifică setările cookies