Vezi cele mai tari dansuri din cea de-a doua editie "Dansez pentru tine"!


	Vezi cele mai tari dansuri din cea de-a doua editie "Dansez pentru tine"!
Data: 22 Aprilie 2011

Vineri seara, la Pro Tv, perechile concurente de la “Dansez pentru tine” au dansat exact ce le-a hotarat norocul sau ghinionul. Dupa prima editie, fiecare a tras la sorti stilul de dans cu care va incerca in a doua editie sa cucereasca juriul pentru a merge mai departe in concurs.

Chiar daca dupa tragerea la sorti, reactia lor a fost de veselie sau din contra de dezamagire, perechile s-au obisnuit cu gandul ca ce au extras, pe frunte le e pus si au repetat pana la epuizare dansurile care spera sa ii tina inca departe de tragicul duel.

Potrivit norocului lor, Corina Bud si Edi au dansat reggaeton, Corina Caragea si Stefan au extras dansul tiganesc, Roxana Ionescu si Stefan au nimerit disco, Augustin Viziru si Aurora au dansat cha-cha, Cove si Claudia au avut de executat  vals, iar Florin Piersic jr. si Alina au interpretat charleston.

Intra pe pagina de Facebook Dansez pentru tine!

Toate dansurile trase la sorti au avut  o tema comuna pentru toate perechile, iar vineri, 22 aprilie, tema a fost una romantica si plina de senzualitate: Romeo si Julieta. Perechea care a demonstrat in platoul emisiunii tema Romeo si Julieta a fost cea formata din indragaostitii dansatori Elena Voscoboinic, cea care a dansat in concurs alaturi de Radu Valcan, si iubitul ei, Dima, membru al baletului emisiunii “Dansez pentru tine”, coordonat de Edi Stancu.

Al doilea stil de dans al editiei a fost unul complex, cabaret, care a provocat perechile la un mix de dans, actorie si expresivitate. Perechea care a venit in platoul emisiunii sa exemplifice cabaretul a fi cea castigatoare din sezonul al zecelea: Octavian Strunila si Ella Dumitru.  

Una dintre perechile care au facut istorie la “Dansez pentru tine”, Andreea Balan si Petrisor Ruge, a revenit in platou pentru a realiza un dans in scop umanitar.

Latino - Andreea Balan si Petrisor Ruge

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies