Afla ce sportiv "vinde" cel mai bine!


	Afla ce sportiv "vinde" cel mai bine!
Data: 22 Iunie 2011

David Beckham, Cristiano Ronaldo, Oscar Pistorius sau Rafa Nadal, precum si alti sportivi in vin in minte cand este vorba despre marketing, publicitate si moda masculina. Totusi, cand trebuie sa-l alegi pe cel care “vinde” cel mai binenu conteaza doar imaginea si fizicuul pentru a defini nivelul de atractivitate in publicitate.

Publicatia Sports Pro si-a propus luna aceasta sa masoare indicele de popularitate ale atletilor care vor participa la Olimpiada din Anglia din 2012.

Rezultatul este cel putin surprinzator: jamaicanul Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, este cel mai comercializabil, este in fruntea listei cu sportivii cei mai doriti de firme si brand-uri sportive si de streetwear, cel putin in ceea ce priveste urmatorul sezon.

Atletul in varsta de 24 de ani este in fruntea listei pe care se afla alti cinci sportivi, printre baschetbalistul Lebron James si fotbalistii de la Real Madrid, respectiv, FC Barcelona - Cristiano Ronaldo si Leo Messi.

Sprinterul vrea, asemenea altor staruri din sport, sa se implice si in lumea modei, contribuind la designul unei linii complete de echipament pentru alergatori.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies