Adrian Tutu de la "Romanii au talent" si-a facut tatuaj in memoria parintilor sai: "Nu exista zi sa nu ma gandesc la voi"


	Adrian Tutu de la "Romanii au talent" si-a facut tatuaj in memoria parintilor sai: "Nu exista zi sa nu ma gandesc la voi"
Citeste mai mult despre: Adrian Tutu, Romanii au talent, tatuaj,
Data: 26 Martie 2014

Adrian Tutu, primul castigator al show-ului "Romanii au talent", si-a facut doua tatuaje pe umeri, in memoria parintilor sai, pe care i-a pierdut cand avea numai 5 ani.

"Regele si Regina sunt mereu alaturi de mine!!! Tata, Mama, sa stiti ca nu exista zi in care sa nu ma gandesc la voi! Va iubesc!" a scris tanarul cantaret pe pagina sa de Facebook.

Adrian Tutu este un tanar care a venit la preselectiile "Romanii au talent" in 2010 pentru ca pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda. El si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept, asa ca s-a mutat singur in apartamentul lasat de ai lui. A muncit pe santier, in constructii sau ca ospatar, insa nici o clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.

Dupa ce a castigat in 2011 titlul de cel mai talentat roman si marel premiu, viata lui s-a schimbat complet.  Si-a inchiriat un apartament de doua camere in Bucuresti, iar cu cei 120.000 de euro pe care i-a primit dupa show si-a renovat apartamentul de la Focsani, a investit in videoclipuri, iar o alta parte din bani au ajuns in banca.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies