Adrian Filote & Claudia Cream

Data: 09 Martie 2009
Adrian Filote de 25 ani, din Bucuresti, este student in anul IV, la Facultatea de Drept, la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti. Pentru a se intretine, Adi este animator in cluburi.

Alaturi de Cream, Adi vrea sa danseze pentru verisoara sa primara, Mariana Radu, alaturi de care si-a petrecut copilaria. Aceasta are 30 de ani, este casatorita, are 2 copii, traieste in niste conditii foarte grele si sufera de o boala de inima din cauza careia a trebuit sa faca o operatie si sa ii se puna un stimulator la inima. Operatia pe care a facut-o a salvat-o, dar a si imobilizat-o.
Cu toate acestea, ea si-a riscat viata si a facut 2 copii. Singurul care aduce bani in casa este sotul ei, operator pe calculator la o fabrica de tigari. Impreuna cu sotul si cei doi copii, ea locuieste in casa parintilor ei, alaturi de inca doua familii. Cei patru dorm in aceeasi camera, in paturi suprapuse. In situatia in care sunt, este imposibil sa aiba o casa a lor. Adi vrea sa lupte pentru ajutor financiar sau o casa pentru Mariana si familia ei care merita o sansa.
 

Modifică setările cookies