Adevarul despre relatia Biancai cu Victor Slav. Ce s-a intamplat cu cei doi dupa ce Adi Cristea a declarat ca roscata inca il mai iubeste


	Adevarul despre relatia Biancai cu Victor Slav. Ce s-a intamplat cu cei doi dupa ce Adi Cristea a declarat ca roscata inca il mai iubeste
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, nunta, relatie, Victor Slav,
Data: 21 Iulie 2013

Bianca Dragusanu si Victor Slav au demonstrat inca o data ca formeaza un cuplu bine sudat si ca niciun scandal nu poate interveni intre ei, cu atat mai putin sa le puna in pericol planurile de casatorie.

Dupa ce fostul iubit al Biancai, Adrian Cristea, a iesit la rampa cu declaratii care ar fi putut face orice barbat gelos, sustinand ca roscata ii trimite mesaje, il cauta si inca il mai iubeste, multi s-au asteptat ca intre Bianca si Victor Slav sa existe momente de tensiune care sa-i faca pe cei doi sa-si anuleze nunta.

Cu toate acestea, roscata si prezentatorul stirilor meteo par mai indragostiti ca niciodata, semn ca nu au luat in seama scandalurile din ultima vreme. Si pentru ca lucurile sa fie clare, Bianca a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei, imbratisati si fericiri si a profitat de ocazie pentru a le spune tuturor ca se iubesc.

Imaginea a primit peste 7.000 de like-uri si zeci de comentarii in care admiratorii cuplului le transmit celor doi sa nu lase nimic sa le strice relatia si ca le sta bine impreuna.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies