Si-a pus Adela Popescu silicoane sau nu? Fotografia care i-a pus pe ganduri pe fanii actritei


	Si-a pus Adela Popescu silicoane sau nu? Fotografia care i-a pus pe ganduri pe fanii actritei
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Facebook, silicoane,
Data: 13 Februarie 2013

Incantata de faptul ca a depasit pragul de 100.000 de fani pe pagina ei de Facebook, Adela Popescu a simtit nevoia sa marcheze acest eveniment si sa le multumeasca tuturor celor care ii apreciaza munca.

Frumoasa actrita si cantareata a publicat, asadar, pe Facebook o fotografie in care apare imbracata intr-o rochita alba, scurta si decoltata, si scrie cu ruj pe o oglinda cifra 100.000: "Va multumesc! Va pretuiesc cu adevarat, prietenii mei", le-a transmis Adela.

Mesajul ei a fost apreciat de fani, care, insa, nu s-au putut abtine sa nu remarce decolteul indraznet al actritei: "Ti-ai pus cumva silicoane?", au fost curiosi unii dintre comentatori. "Nici vorba de silicoane. Doar un sutien mai inteligent" le-a raspuns Adela Popescu.

Adela Popescu si DJ Project au lansat de curand un nou single. <<”Vraja ta” va fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere in ea. Este o piesa foarte pozitiva si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day”>>, marturiseste Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul “pariu cu viata” care va reveni din martie la PRO TV cu sezonul 4.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies