Adela Popescu, cel mai mare fan "MasterChef": "Marti seara anulez tot, stau nemancata toata ziua si la 20:30 ma postez in fata televizorului"


	Adela Popescu, cel mai mare fan "MasterChef": "Marti seara anulez tot, stau nemancata toata ziua si la 20:30 ma postez in fata televizorului"
Data: 23 Octombrie 2013

In fiecare marti seara, Adela Popescu se uita la emisiunea ei preferata - "MasterChef".

"Daca e marti, e Masterchef! Daca e MasterChef, anulez tot, stau nemancata toata ziua si la ora 20:30 ma postez efectiv in fata televizorului. Poa’ sa tune, poa’ sa fulgere. Exista si un ritual, cam ca serile de rummy ale parintilor nostri . Eu si prietenii mei ne adunam, punem pariuri, stabilim preferati, si invariabil, GATIM. Cum putem si noi. Mai stangaci, mai sarat, mai piperat, gatim. Am postat aseara pe facebook, o fotografie cu ciocolata de casa. Sa va mint si sa ma dau mare ca eu am facut-o? Nu as avea cum.;) Daca as fi fost atat de talentata, probabil mi-as fi incercat norocul la MasterChef Celebrity, in niciun caz nu m-as fi irosit prin bucatarii anonime.;) Asadar, desertul a fost facut de prietena mea, o iscusita in tainele bucatariei…mai nou. :)" a scris Adela Popescu pe pagina ei de Facebook.


Vezi reteta de ciocolata de casa pe blogul Adelei Popescu, aici.


"MasterChef - Proba celebritatii" a debutat marti seara la ProTV cu 15 vedete care au intrat in batalia ingredientelor si a aromelor culinare.

Fara concesii, fara menajamente si invitandu-i sa lase la usa celebritatea, cei trei jurati ai show-ului de la Pro Tv s-au aratat nemilosi inca de la prima proba a serii, autograful culinar pe care cele 15 vedete l-au avut de pregatit pentru a arata la ce nivel se situeaza in bucatarie. Si daca multi se asteptau ca atmosfera sa fie foarte relaxata, au descoperit imediat ca juratii chefi nu glumeau atunci cand i-au avertizat ca ii vor coace la foc iute si ii vor toca marunt pe tot parcursul competitiei. 


Vezi aici cum s-au descurcat vedetele in prima editie!

Prima editie "MasterChef - Proba Celebritatii" este acum integral pe VOYO

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies