Acesta este VISUL oricarui taximetrist! Afla ce comanda a primit un sofer britanic:


	Acesta este VISUL oricarui taximetrist! Afla ce comanda a primit un sofer britanic:
Data: 13 Decembrie 2011

Un taximetrist britanic a incheiat saptamana trecuta cea mai tare cursa din cariera lui: a transportat un caine din Madrid in Londra.

Era o zi ca oricare alta cand taximetristul John Jupp a primit un telefon de la o clienta fidela. “M-a intrebat mai intai daca pot transporta un caine cu masina mea. Fiindca era o clienta veche, am zis ca da. Apoi m-a intrebat cat ar costa-o sa ii aduc un caine pana la casa ei din Knightsbridge, asa ca i-am cerut adresa. Raspunsul ei nu-l voi uita niciodata: Madrid!”, a povestit soferul.

Stapana cainelui, un Labrador, a tinut sa ramana anonima si i-a platit taximetristului suma necesara unei calatorii dus-intors pana la Madrid, scrie metro.co.uk.

Domnul Judd a plecat cu ferryboat-ul pana la Santander, Spania, apoi a condus patru ore pana la Madrid, pentru a prelua cainele si pe ingrijitorul acestuia.

Miercuri am plecat din Madrid la ora 04:00 dimineata si am condus 16 ore pana la Calais, cu cainele si ingrijitorul lui in masina”. Acolo, cei trei au cam dat de necaz. Politistii francezi au observat ca certificatul veterinar al cainelui expirase de 6 ore, asa ca animalul nu avea voie sa treaca granita. 

Solutia lor a fost sa dea niste bani unui veterinar francez, care pentru 100 de lire le-a inmanat un certificat nou-nout in numai 6 minute. 

In urmatoarea noapte, taximetristul i-a adus pe cei doi pasageri ai sai la destinatie, in cartierul Knightsbridge din Londra, spre incantarea stapanei cainelui.

Daca domnul Judd ar fi ales sa mearga exclusiv cu masina de la Londra pana la Madrid si inapoi, calatoria ar fi fost de aproximativ 3.200 km si ar fi durat in jur de 38 de ore.

Johnny Judd, cel mai norocos taximetrist:

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies