A renuntat pentru o zi la imaginea de "wrestler dur". John Cena, gest emotionant pentru un baietel bolnav de cancer

A renuntat pentru o zi la imaginea de "wrestler dur". John Cena, gest emotionant pentru un baietel bolnav de cancer
Citeste mai mult despre: John Cena, cancer, wrestler, wrestling,
Data: 21 August 2015

John Cena se numara printre cei mai apreciati sportivi ai momentului. Dedicat pasiunii sale pentru wrestling, luptatorul a devenit un model pentru milioane de copii din intreaga lume. 

Dur si impasibil in ring, John Cena a demonstrat ca in viata de zi cu zi este un barbat cu suflet mare, dornic sa isi ajute semenii. Luptatorul lucreaza de ceva timp cu Fundatia "Make a Wish", prin intermediul careia a reusit sa aduca zambetul pe buzele multor copii. Unul dintre pustii care au trait un moment de neuitat alaturi de John Cena a fost Rocco Lanzer, un baietel de 8 ani diagnosticat cu Leucemie. 

Citeste si: Dwayne Johnson, gestul care a cucerit milioane de fani. Motivul pentru care actorul e din nou in centrul atentiei

John Cena l-a vizitat pe Rocco la spital la putin timp dupa aflarea crudului diagnostic, iar acum sportivul a decis sa il surprinda din nou pe baietel. Cena a aparut in cadrul emisiunii "The Today Show", acolo unde pustiul era invitat. La vederea sportivului, Rocco a amutit, fiind coplesit de emotie.

"Este un baietel minunat si un adevarat luptator", a declarat Cena in direct la TV.

Surprizele au continuat pentru micul Rocco, Cena daruindu-i cateva articole personalizate si bilete la urmatorul sau meci.  

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies