Daca te numeri printre doamnele pasionate de gatit, acest truc simplu si rapid te va ajuta cu siguranta atunci cand iti doresti sa pregatesti un preparat care necesita utilizarea unor banane coapte.
Gatitul nu este o activitate pe care toata lumea o poate pune in practica cu brio, insa fiecare dintre noi a petrecut de-a lungul vietii cateva ore bune in incercarea de a prepara ceva gustos si aspectos. Cei care isi doresc sa isi exerseze aptitudinile culinare, trucurile care iti usureaza munca in bucatarie sunt mai mult decat utile.
Jill Urban dezvaluie cum poti transforma simplu si rapid bananele verzi in fructe coapte, numai bune de utilizat in preparate delicioase. Ai nevoie de... banane, o tava, hartie de copt si un cuptor foarte bine incalzit. Dupa ce ai spalat si sters bananele, acestea se asaza in tava si sunt introduse in cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Dupa ce sunt scoase din cuptor, bananele sunt lasate sa se raceasca. In momentul in care si aceasta etapa este incheiata, cu ajutorul unei foarfece, se taie partea din fata a fructului, iar continutul este stors intr-un bol. Pasta respectiva este numai buna de folosit in realizarea brioselor sau a altor tipuri de prajituri cu banane. Enjoy!