A plesnit bluza pe ea in timpul unui recital. Cum s-a facut Miley Cyrus de ras in fata fanilor si fotografilor


	A plesnit bluza pe ea in timpul unui recital. Cum s-a facut Miley Cyrus de ras in fata fanilor si fotografilor
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, accident vestimentar,
Data: 02 Iulie 2013

Daca a crezut cineva chiar si pentru un moment ca Miley Cyrus trece doar printr-o perioada rebela de care se va plictisi imediat, s-a inselat. Fosta vedeta Disney e din ce in ce mai obraznica, atitudine ce se reflecta si in alegerile vestimentare pe care le face.

Din nefericire pentru Miley insa, atitudinea rebela si dezinhibata o pune uneori si in situatii mai putin magulitoare, drept dovada stand momentul machiajului "clovn" prin care a trecut cand si-a ridicat premiul pentru cea mai sexy femeie din lume.

O alta situatie asemanatoare a avut loc recent, cand Miley a fost invitata la un eveniment special organizat de iHeart radio, unde trebuia sa sustina un recital special, privat, pentru castigatoarele unui concurs. Mai exact, Miley trebuia sa le faca o surpriza si sa le fredoneze cateva melodii intr-o camera special amenajata pentru ele. Pe cand fredona nevoie mare, tanara de 20 de ani a suferit un accident vestimentar major, topul minuscul pe care il purta plesnind pur si simplu si fiind cat pe ce sa o lase topless.

Una dintre castigatoare a fost pe faza si a ajutat-o sa isi incheie articolul vestimentar chiar inainte de dezastru, ferind-o astfel de rusinea de arata ce nu trebuie aratat fotografilor si celorlalte persoane prezente in incapere.

Mai multe fotografii pe perfecte.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies