A fost un secret bine tinut, dar care a iesit la iveala acum. Ce s-a aflat despre relatia Selenei Gomez cu Justin Bieber


	A fost un secret bine tinut, dar care a iesit la iveala acum. Ce s-a aflat despre relatia Selenei Gomez cu Justin Bieber
Data: 11 Iulie 2013

Saptamana aceasta, Justin Bieber a reusit sa infurie pe toata lumea dupa ce s-a filmat urinand intr-o galeata, in restaurantul unui club select din New York si l-a injurat pe fostul presedinte al Americii, Bill Clinton.

In ciuda acestor scandaluri, Justin Bieber i-a promis Selenei Gomez ca se va cuminti daca aceasta va accepta sa se impace cu el. Cei doi au petrecut Ziua Independentei SUA impreuna, iar acest lucru l-ar fi facut pe artistul candadian sa o vrea inapoi pe fosta iubita.

TMZ scrie ca Bieber ar fi convins-o pe Selena sa-i mai acorde o sansa, spre dezamagirea prietenilor artistei, care nu il pot tolera pe cantaret si sunt convinsi ca acesta reprezinta o influenta negativa asupra lui Gomez.

"Prietenii Selenei au fost alaturi de ea la bine si la rau, dar toate impacarile si despartirile ei de Justin Bieber au inceput sa-i oboseasca. Niciunul dintre prietenii ei nu-l plac pe Justin sau cel putin nu le place cum sunt ei doi impreuna. Pur si simplu nu este o relatie sanatoasa.", a declarat un apropiat al artistei.

Selena s-a despartit de Justin tocmai din cauza comportamentului rebel si imatur de care cantaretul da dovada, mai sustin apropiatii celor doi.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies