A fost numita cea mai frumoasa femeie din lume, dar fata ei o intrece. Cum arata fiica adolescenta a lui Cindy Crawford

A fost numita cea mai frumoasa femeie din lume, dar fata ei o intrece. Cum arata fiica adolescenta a lui Cindy Crawford
Citeste mai mult despre: Cindy Crawford, Kaia Gerber, model,
Data: 11 Februarie 2016

In anii '90 se spunea despre emblematica Cindy Crawford ca este cea mai frumoasa femeie din lume, si pe buna dreptate. Ce-i drept, ii faceau concurenta de aproape Claudia Schiffer si Naomi Campbell. Acum, fiica ei Kaia ii calca pe urme. La numai 14 ani este deja asaltata de oferte din lumea modei si a incheiat primul sau contract important.

Kendall Jenner si Gigi Hadid sa se bucure de suprematia in lumea modellingului cat mai pot, pentru ca Kaia Gerber vine puternic din urma :) Fiica supermodelului Cindy Crawford este de o frumusete si o naturalete incontestabila si pare copia perfecta a mamei sale. La numai 14 ani, Kaia va deveni imaginea unui brand cunoscut de haine, dupa ce la 10 ani a reprezentat Versace Kids.

Daca 2016 se anunta anul in care Kaia va deveni cu adevarat celebra in lumea modei, nici 2015 nu se poate spune ca a fost un an rau: a semnat un contract cu agentia de modelling IMG Models si a aparut in Teen Vogue Italia. In plus, adolescenta a obtinut si primul sau rol intr-un film - drama Sister Cities, impresionandu-l pe regizor la auditii. "M-a dat pe spate. Instinctele si maturitatea de care da dovada la varsta ei sunt impresionante", a spus regizorul Sean Hamish.

Si fratele lui Kaia, Presley Gerber, este model si a aparut in numeroase campanii de fashion.

Cindy, desi s-a retras oficial din modelling in anul 2000, mai apare din cand in cand pe copertele revistelor glossy. Nu e de mirare, avand in vedere ca la 50 de ani arata spectaculos!

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies