A fost dependenta de operatii estetice, iar acum regreta amarnic: "Aratam ca Frankenstein". Cum si-a distrus chipul cu 350 de operatii


	A fost dependenta de operatii estetice, iar acum regreta amarnic: "Aratam ca Frankenstein". Cum si-a distrus chipul cu 350 de operatii
Data: 21 Iulie 2013

Alicia Douvall, un fost model din Marea Britanie, a ajuns in atentia presei dupa ce a cheltuit mai bine de 1.7 milioane de euro pentru operatii estetice. Acum, femeia spune ca a facut cea mai mare greseala din viata ei si regreta ca si-a deformat chipul.

Tanara in varsta de 34 de ani a povestit, pentru Daily Mail, cum cele peste 350 de interventii estetice i-au distrus viata si toate relatiile cu persoanele la care tinea, inclusiv cu fiica ei aflata la varsta adolescentei.

Numarul formidabil de operatii la care s-a supus Alicia a inclus, printre altele, scurtarea degetelor de la picioare, pentru a arata mai bine cand poarta sandale, implanturi nereusite in obraji, injectii in buze, o rinoplastie (n.r. micsorarea nasului), modificarea maxilarului sau reconstructia urechilor.

O mare parte dintre aceste interventii au fost esuate, iar femeia a fost la un pas de moarte pe masa de operatie. Salvarea a venit din partea fiicei sale, care a amenintat ca va pleca de acasa daca mama ei nu inceteaza sa se mai mutileze.

In timp, chipul femeii s-a deformat si Alicia povesteste ca a scris zeci de scrisori chirurgilor esteticieni, implorandu-i sa-i repare infatisarea, insa operatiile de reconstructie au fost extrem de invazive si costisitoare.

"Maxilarul mi-a fost rupt in doua parti si mi-au fost inserate doua suruburi pentru a repara muschiul, urechile mi-au fost indepartate, nasul mi-a fost taiat pentru a-mi ridica buza superioara, in speranta ca imi voi recapata zambetul. Ma transformasem in Frankenstein si aratam ca un transsexual", s-a confesat fostul model.

Fiica femeii spune ca si-a dat seama ca lucrurile pe care mama sa le facea nu erau normale pe masura ce a crescut.

"Am incercat de multe ori sa o opresc sa se opereze. Pe masura ce cresteam realizam cat de periculos era ce facea ea si vedeam prin ce dureri trece. Mama mea era constant infasurata in bandaje, ca o mumie egipteana", a povestit Georgia, acum in varsta de 18 ani.

Obsesia femeii este cauzata de o tulburare obsesiv-compulsiva, care o face sa fie extrem de preocupata de felul in care arata, insa Alicia a fost diagnosticata abia recent, iar acum are parte de consiliere de la un psiholog, pentru a o impiedica sa se intoarca la dependenta sa de operatii estetice.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies