A fost anorexica in liceu, dar acum a ajuns sa cantareasca 172 de kilograme. Filmuletele ei au cucerit internetul


	A fost anorexica in liceu, dar acum a ajuns sa cantareasca 172 de kilograme. Filmuletele ei au cucerit internetul
Citeste mai mult despre: anorexica, filmulet, supraponderala,
Data: 12 Decembrie 2014

Whitney Way Thore, tanara din statul Carolina de Nord care a strans milioane de afisari cu videoclipurile publicate pe YouTube, in care arata ce dansatoare priceputa e, va avea propriul reality-show.

La 30 de ani, Whitney cantareste 172 de kilograme, insa nu pentru ca si-ar petrece ziua mancand foarte mult. Americanca a fost diagnosticata tarziu cu sindromul ovarelor polichistice, afectiune care a facut-o sa adune repede kilogramele in plus si sa le dea jos cu mare greutate, scrie site-ul stirileprotv.ro.

In liceu, Whitney era de nerecunoscut. Cantarea cu 120 de kilograme mai putin si era o dansatoare talentata. In ciuda greutatii sale, femeia nu a renuntat la pasiunea sa. Videoclipul publicat de ea pe YouTube si intitulat "O fata grasa dansand" a strans aproape 6 milioane de afisari si i-a adus lui Whitney celebritatea.

Acum, ea va fi protagonista unui reality-show pe postul de televiziune TLC. Ea a povestit ca a acceptat acest proiect pentru a le arata femeilor complexate de greutatea lor ca nu au motive sa nu se bucure de viata.

Citeste mai multe aici!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies