10 vedete si transformarile lor spectaculoase FOTO


	10 vedete si transformarile lor spectaculoase FOTO
Data: 22 Decembrie 2010

Starurile de la Hollywood sunt celebre si datorita transformarilor spectaculoase de look din filme, precum si a celor din viata reala, generate de trecerea timpului sau, in multe cazuri, de fluctuatiile de greutate.

Nicole Richie a trecut prin numeroase fluctuatii de greutate, a aratat la un moment dat horror - curgeau pieile de pe ea -, insa si-a revenit, a ajuns la o forma armonioasa si luna aceasta s-a maritat.

Michael Jackson s-a supus la numeroase operatii estetice, iar rezultatele au fost dramatice.

Oprah Winfrey a fost grasa, urata, comuna si a devenit frumoasa, sexy, supla.

Anna Nicole Smith a avut mari problem cu greutatea si cu drogurile, s-a repus in forma, insa nui-a mai folosit la nimic - a murit in niste circumstante neelucidate pe deplin.

Britney Spears
a avut probleme cu acneea, kilogramele, depresia si crizele de personalitate. Intr-o astfel de criza, s-a ras pe cap.

Jennifer Lopez si-a deschis culoarea pletelor, este mai sofisticata decat in tinerete, insa a continuat sa aiba niste curbe provocatoare.

Ricky Martin
nu mai duce “la vida loca”, s-a transformat din rebelul pletos intr-un tata de gemeni matur si responsabil, care si-a asumat si marturisit homosexualitatea.

Kristie Alley
are mai problem cu numarul de kilograme in plus. Acum, s-ar parea ca a reusit sa revina la o forma acceptabila.

Ashlee Simpson a devenit blonda, dupa ce a fost bruneta, insa parerile sunt impartite in privinta carui look ii vine mai bine.

Katie Holmes a devenit doamna Cruise si o data cu acest nou statut, extreme de stresant, dupa cum circula unele zvonuri care dau ca iminenta despartirea ei de starul din “Misiune imposibila”, actrita si-a pierdut seninatatea chipului.
 

  • Anna Nicole Smith

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies